Naujienos

SEBIA Baltijos diena: sinergija ir inovacijos

Sinergija – šis žodis ypač dažnai skambėjo š. m. spalio 12 d. Rygoje vykusios pirmosios SEBIA Baltijos dienos dalyvių pokalbiuose nuščiuvus paskaitoms.

SEBIA – tai viena iš ilgą ir prasmingą istoriją drauge su Interlux įmonių grupe Lietuvoje bei kitose Baltijos šalyse kuriančių mūsų partnerių, pelniusi daugelio laboratorijų specialistų pasitikėjimą ir lojalumą tiek mūsų šalyje, tiek visame pasaulyje.

SEBIA specializuojasi in vitro diagnostikos srityje ir yra pirmaujanti pasaulyje klinikinės baltymų elektroforezės įrangos bei reagentų tiekėja, kurios inovacijų pagalba sėkmingai diagnozuojamos ir toliau stebimos bei vertinamos ypač sudėtingos ligos ir pacientų būklės. SEBIA tyrimai lemia ypatingai daug diagnostinių galimybių onkologijos (daugybinė mieloma), diabeto, hemoglobinopatijos ir kitų retų patologijų srityse.

Konferencijos Rygoje metu Sébastien Sammut (Prancūzija), Kaja Vaagen (Estija) ir Janis Stasulans (Latvija) dalijosi įžvalgomis apie SEBIA privalumus daugybinės mielomos, CDT IFCC tyrimų, HbA1c ir hemoglobinopatijų, gelinės elektroforezės srityse.

Pirmoji SEBIA Baltijos diena sulaukė didžiulio klausytojų dėmesio ir puikių įvertinimų už prefosionalumą ir galimybę pasisemti patirties iš itin panašiomis aplinkybėmis dirbančių laboratorijų kolegų kitose Baltijos šalyse. Sveikiname organizatorius ir nekantriai laukiame naujos SEBIA Baltijos dienos ateinančiais metais!