Naujienos

Laboratorijos automatizacija su DiaSorin LIAISON® XL

Nuolat plėsdami savo medicinos klinikų tinklą ir siūlydami pacientams ypač plataus spektro paslaugas – nuo diagnostikos, iki ambulatorinio ir chirurginio gydymo, mūsų profesionalus bei patikimas partneris InMedica šį mėnesį dar labiau pagerino paslaugų kokybę, duris atvėrus naujai įspūdingai laboratorijai Vilniuje, Pavilnionių g. 55. In vitro diagnostikos srityje ypač stipri Interlux grupės įmonė UAB Multilabo taip pat įdėjo savo indėlį, diegiant šią modernią laboratoriją.

Inovatyvioje, visiškai automatizuotoje naujojoje InMedica laboratorijoje per dieną bus ištiriama daugiau kaip 2 000 mėginių ir atliekama daugiau kaip 8 000 laboratorinių tyrimų.

Su kompanijos Multilabo įdiegta išmaniąja DiaSorin LIAISON® XL laboratorine sistema InMedica laboratorijoje visiškai automatizuotai bus atliekami serologiniai infekcijų tyrimai, kuriuos anksčiau laboratorija atlikdavo standartiniu ELISA metodu.

Su išmaniąja DiaSorin LIAISON® XL sistema perėjimas prie naujo laboratorijos automatizacijos lygio buvo ypatingai lengvas ir sklandus.

Užtikrindama patikimus rezultatis ir pasiūlydama ypač lanksčias veiklos galimybes DiaSorin LIAISON® XL leidžia vienu metu optimizuoti procesus ir diagnostikos tikslumą.

DiaSorin LIAISON® CLIA sistemos pagerina daugelio imunofermentinės analizės tyrimų efektyvumą dėl savo novatoriškų savybių, tokių kaip didelis našumas ir nuolatinis mėginių, reagentų ir eksploatacinių medžiagų įkėlimas į patogų naudoti visiškai automatizuotą analizatorių. Tai leidžia sumažinti klaidų tikimybę, darbo prie aparato valandų skaičių bei sutrumpinti tyrimų atlikimo laiką.

Su Multilabo įdiegta nauja analitine sistema, InMedica laboratorija nuo šiol pacientams taip pat galės pasiųlyti naują osteokalcino koncentracijos nustatymo tyrimą, labai svarbų kaulų apykaitos, formavimosi biomarkerį klinikiniam osteoporozės vertinimui ir kitiems diagnostiniams tikslams.  Šis žymuo naudojamas kontroliuojant antirezorbcinės terapijos veiksmingumą, pvz.: pacientams, sergantiems osteoporoze ar turintiems hiperkalcemiją.