Naujienos

Jubiliejinis XV Lietuvos laboratorinės medicinos draugijos suvažiavimas

Jau 15-ąjį kartą Interlux įmonių grupė prisijungė prie šio svarbaus visai laboratorinės medicinos bendruomenei  kasmetinio renginio – XV-ojo Lietuvos laboratorinės medicinos draugijos suvažiavimo.

Šiemet Lietuvos laboratorinės medicinos draugijos renginys ne tik jubiliejinis, bet ir simbolinis – jis vyksta pasaulinės Medicinos laboratorijų darbuotojų savaitės metu.

Šia ypatinga proga nuoširdžiai sveikiname 🎈💐💓 laboratorinės medicinos gydytojus, technikus, laborantus ir visą ypač aukštos profesinės kvalifikacijos Lietuvos laboratorinės medicinos darbuotojų bendruomenę.

Būdami taip mažai matomi pacientams, Jūs atliekate neįkainojamą darbą – jokia diagnozė negali būti patikima be Jūsų indėlio, jokia operacija neatliekama be nuodugnių laboratorinių tyrimų🙏🏻.

Džiaugiamės šiandien turėdami galimybę bendrauti su Laboratorinės diagnostikos specialistais iš visos Lietuvos – ir norime padėkoti Jums už Jūsų didžiulį profesionalumą, entuziazmą, kasdienį sunkų darbą ir nuoširdų norą sužinoti ir gilintis į pažangiausias medicinos laboratorijų technologijas bei naujienas. Su Jumis Lietuvos medicina tampa vis inovatyvesnė, patikimesnė ir naudingesnė pacientui.