Naujienos

Interlux: QIAGEN EEMEA Top performer 2022

Interlux pelnė kompanijos Qiagen nominaciją “QIAGEN EEMEA Top performer 2022” už aktyviausiai Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regione vystytą verslą pernai.

Qiagen kuria inovatyviausias mėginių ir tyrimų technologijas molekulinei diagnostikai, taikomiesiems tyrimams, moksliniams ir farmaciniams tyrimams. Šis pasaulinis gamintojas veikia daugiau nei 35 šalyse visame pasaulyje, o Qiagen įranga naudojasi pažangiausios diagnostinės, mokslo ir gamybos laboratorijos visame pasaulyje. Mūsų partnerio šūkis angl. “From sample to insight” (liet. “Nuo mėginio iki įžvalgų”) puikiai nusako neribotai platų šio technologijų giganto portfelyje bei teikiamų sprendimų spektrą.

Qiagen – tai ilgametis Interlux įmonių grupės partneris, kurio technologijų sprendimus atstovaujame jau daugiau kaip dešimtmetį. Įsitikinome šio gamintojo patikimumu ir novatoriškumu – su Qiagen galime visad pasiūlyti sprendimą, kuris tik rytoj ateis į daugumos pasaulio laboratorijas.

Dėkojame kompanijai Qiagen už pasitikėjimą, ilgalaikę partnerystę, nuolatinį augimą, o svarbiausia – aukštos kokybės, efektyvius, patikimus, inovatyviausius produktus, kurie kuria vertę laboratorijoms, prisideda prie mokslo pasiekimų, leidžia tobulinti medicinos diagnostiką.

Įkvėpti ir motyvuoti einame naujų pasiekimų keliu drauge su Qiagen- mūsų inovacijų partneriu.