Naujienos

Interlux pasirūpino SOS vaikų kaimo mažyliais

Kompanija Interlux, socialiai atsakinga bendrovė, atjaučia silpnąsias mūsų visuomenės ląsteles ir ne žodžiais, o darbais prisideda prie geresnės, sveikesnės, jautresnės visuomenės kūrimo. Praėjusią savaitę mūsų kompanija vaikams iš Vilniaus SOS vaikų kaimo padovanojo atstovaujamo Šveicarijos gamintojo Herbamedicus produkcijos – Herbamedicus natūralaus Barsukų tepalo.

Kaip teigia kompanijos Interlux Šeimos medicinos ir sveikos gyvensenos grupės vadovas Aivaras Pliauckys, dovana pagelbės stiprinti vaikų sveikatą. „SOS Vaikų kaimuose augantys vaikai stokoja tėvų šilumos, susirgus artimieji neapgaubia jų šiluma ir meile. Pasirūpinome, kad kvėpavimo takų ligomis sergantys ar peršalę vaikai, galėtų greičiau ir lengviau sveikti. Po 8 viename namuke gyvenantiems mažyliams tai bus tikrai reikalinga dovana“, – apie kilnų poelgį pasakoja A. Pliauckys.

Minėta dovana – viena iš daugelių Interlux gerųjų darbų. Pasitelkusi savo turimus resursus ir žinias, kompanija inicijuoja socialinius projektus bei visuomenės labui skirtas iniciatyvas. Įmonė skatina medicinos pažangą Lietuvoje, remia visuomenei aktualias sveikatingumo ir ligų prevencijos iniciatyvas, jaunuosius mokslininkus.