Naujienos

Užsidėk pliusą – pasimatuok pulsą Vilniaus oro uoste

Liko laisvo laiko laukiant skrydžio Vilniaus oro uoste? Praleiskite jį naudingai – pasimatuokite kraujospūdį. Socialiai atsakinga kompanija Interlux, bendradarbiaudama su Vilniaus oro uostu ir Raudonojo kryžiaus draugija, Vilniaus oro uosto išvykimo salėje įrengė automatinį stacionarų kraujospūdžio ir pulso matuoklį.

 

Pulso matuoklis oro uoste_svetainei - Copy

 

Visi Vilniaus oro uosto keleiviai nuo šiol gali išvykimo salėje patys pasimatuoti savo kraujospūdį ir pulsą. „Siekiame, kad Interlux darbas būtų naudingas žmonėms ir turėdami galimybę, visad stengiamės prisidėti prie visuomenės sveikatos gerinimo. Kelionėje žmogaus organizmas patiria stresą. Vartojantiems vaistus nuo širdies ligų, skrydis reiškia papildomą riziką. Tad prieš skrydį pasitikrinę kraujospūdį, keleiviai galės įvertinti, ar reikalinga papildoma medikamento dozė“, – sako dr. Audrius Matuzevičius, Interlux vadovas.

Oro uosto lankytojams padovanotas automatinis stacionarus kraujospūdžio ir pulso matuoklis yra Interlux atstovaujamo gamintojo – kompanijos Jawon Medical produktas, skirtas savarankiškai pasimatuoti kraujospūdį  ir pulsą. Šis medicinos prietaisas yra specialiai pritaikytas naudoti ne tik gydymo įstaigose, bet ir vaistinėse ar kitose viešose vietose, kaip šiuo atveju – oro uoste, o jį sukūrusi kompanija Jawon Medical specializuojasi būtent automatinių stacionarių kraujospūdžio matuoklių ir kūno sudėties analizatorių gamyboje. Daugiau apie kraujo spaudimo ir pulso matuoklius kviečiame sužinoti e-parduotuvėje Hifamed.lt.

 

Jawon

AKS matuoklis FT-700, Jawon Medical