Naujienos

NASDAQ paviešinta ViroGates ir Interlux Grupės partnerystė

Š. m. sausio 23 d. Danijos medicinos srities inovatorė kompanija ViroGates A/S (Nasdaq First North Growth Market Denmark: VIRO) didžiausioje biržų operatorėje NASDAQ OMX Group paskalbė apie partnerystės su Interlux Grupe pradžią.

ViroGates yra tarptautinė MedTech srities kompanija, kurianti ir prekiaujanti prognostinių tyrimų suPARnostic® sistemomis, skirtomis pagerinti pacientų priežiūrą, sumažinti sveikatos priežiūros išlaidas ir padėti gydytojams priimti labiau pagrįstus sprendimus.

Pasak ViroGates vadovo Jakobo Knudseno, ViroGates džiaugiasi galėdama pranešti apie bendradarbiavimą su Interlux grupe, lyderiaujančia Baltijos regiono diagnostikos produktų tiekėja. J. Knudsenas taip pat pažymi, jog vertina Interlux kompanijos įžvalgas bei požiūrį į partnerystę.

Biržoje cituojamame pranešime Interlux direktorius dr. Audrius Matuzevičius sako, jog Baltijos šalyse nuo šiol atstovaujamos suPARnostic® tyrimų sistemos yra neabejotinai vertingas įrankis, naujovė, patobulinsianti pacientų triažo algoritmą skubiojoje medicinoje ir padėsianti efektyviau prognozuoti ligų eigą daugelyje kitų medicinos sričių.

suPARnostic® tyrimų rūšys:

SuPAR yra universalus, nespecifinis prognostinis žymuo, atspindintis žmogaus imuninės sistemos sužadinimo lygį. SuPAR tyrimas kraujo plazmoje identifikuoja baltymą – tirpų plazminogeno aktyvatoriaus receptorių. Didesnė šio baltymo koncentracija yra susijusi su uždegimo intensyvumu, ligos sunkumu ir mirtingumo rizika.

• Patikimai ir greitai diferencijuoja lengvos ir sunkios būklės pacientus
• 98 % neigiama prognostinė vertė – suPAR atrinktiems lengvesnės būklės pacientams negresia mirties rizika

 

Plačiau apie suPARnostic® sistemomis atliekamą suPAR tyrimą: SuPAR informacinė medžiaga