Naujienos

Interlux įsigijo kompaniją Medita

Inovatyvias technologijas bei sprendimus medicinai, mokslui ir biotechnologijų pramonei tiekianti kompanija Interlux įsigijo kitą medicinos srities senbuvę – UAB Medita.

„Plėsdami produktų asortimentą pirminės sveikatos priežiūros grandies įstaigoms ir strategiškai siekdami vystyti mažmeninę prekybą, įsigijome medicininės įrangos srityje gerai žinomą kompaniją, turinčią ne tik plačiai išvystytą produktų pirminei grandžiai krepšelį, bet ir greta Santaros klinikų įsikūrusią med. įrangos parduotuvę“, – sako kompanijos Interlux vadovas, dr. Audrius Matuzevičius.

UAB Medita buvo įsteigta 1992 m., ji specializuojasi diagnostikos, fizioterapijos, reabilitacijos įrangos, gydymo įstaigų baldų bei paprastam vartotojui skirtų medicinos prietaisų pardavimų srityse (www.medita.lt).

Pasak naujojo UAB Medita direktoriaus, Aivaro Pliauckio, kompanijos Interlux Šeimos medicinos ir sveikos gyvensenos technologijų padalinio atstovaujamus produktus integravus į Meditos asortimentą, laukiama ženklaus mažmeninės prekybos augimo, taip pat tikimasi auginti elektroninę prekybą.

„Medikams ypač patogioje vietoje – pačioje Santaros klinikų širdyje įsikūrusi Medita tapo puikia vieta apžiūrėti ar atsiimti instrumentus, įrangą bei kitus inovatyvius produktus medicinai ir sveikatai, kuriais prekiaujame www.hifamed.lt e-parduotuvėje. Meditos prekių asortimentą nuo šiol taip pat bus galima įsigyti ir internetu“.

Didmeninė abiejų kompanijų veikla, susijusi su pardavimais pirminės sveikatos grandies įstaigoms, bus toliau tęsiama ir vystoma naujoje bendrovės Medita struktūroje.

Kompanijai Interlux taip pat priklauso chirurgijos, onkologijos ir radiologijos srityse besispecializuojanti bendrovė Sormedica, specializuotus informacinių technologijų sprendimus kurianti bei diegianti kompanija Labdata ir e-parduotuvė www.Hifamed.lt .