Naujienos

The Coins 2016 – studentų dėmesys potencialiems darbdaviams

Vasario 29 – kovo 3 dienomis Vilniuje vyko tarptautinė studentų suorganizuota mokslinė gamtos ir gyvybės mokslų konferencija „The Coins 2016“ – inovatyvus, žinių, pasiekimų ir naujienų mokslinėje plotmėje sklaidą skatinantis renginys. Suprasdami, kokia svarbi yra jaunoji mokslo žmonių karta Lietuvai ir siekdami prisidėti prie medicinos ir gamtos mokslų propagavimo, tapome šio šauniai suorganizuoto renginio rėmėjais ir turėjome galimybę susipažinti bei pabendrauti su studentais konferencijos metu vykusioje Įmonių mugėje.

„Gyvybės ir gamtos mokslai – labai svarbios studijų sritys, kurių progresyvus vystymasis ateityje nulems mūsų šalies konkurencinius pranašumus. Prisidėdami prie studentų iniciatyvų, mes siekiame padėti ugdyti jaunųjų Lietuvos mokslininkų potencialą. Tikime jų galimybėmis ir džiaugiamės aukštu vystomų mokslinių projektų lygiu“, – sako dr. Audrius Matuzavičius, Interlux vadovas.

Konferencijoje paskaitas vedė daug pasiekę mokslininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio šalių, vyko auditoriniai ir stendiniai studentų mokslinių darbų pristatymai. Darbdavių mugės metu studentai galėjo artimiau susipažinti su medicinos, technologijų ir tyrimų srities įmonėmis, kuriose ypač laukiami gyvybės ir gamtos mokslų studijas baigę darbuotojai.

2016 -03-03

Maloniai nudžiugino didelis studentų susidomėjimas Interlux stendu, mūsų vystoma veikla ir darbo ar praktikos Interlux įmonių grupėje galimybėmis. Studentams buvo ypač įdomu išgirsti apie patrauklias darbo Interlux sąlygas, dinamišką daugelio pozicijų veiklos pobūdį, bendrovės dėmesį mokymams ir pastoviam darbuotojų tobulėjimui.

Interlux stendo lankytojai taip pat buvo kviečiami dalyvauti loterijoje iPAD mini laimėti. Inovatyvus prizas sulaukė beveik pusantro šimto norinčiųjų laimėti studentų dėmesio. Tiesa, ne visos anketos galėjo dalyvauti loterijoje, mat šią teisę įgijo tik teisingai atsakiusieji į penkis su būsima profesija susijusius klausimus. Konferencijos metu ištraukus burtus, Interlux įsteigtą prizą laimėjo Vilniaus universiteto Gamtos mokslų fakulteto Genetikos studijų II-ojo kurso magistrantė Roberta Misgirdaitė.